Tuesday, November 26, 2024
  • time : 00:00
  • Date : Mon Nov 28, 2022
برگزاری آنلاین سی‌امین مرحله ارزشیابی طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
برگزاری آنلاین سی‌امین مرحله ارزشیابی طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

برگزاری آنلاین سی‌امین مرحله ارزشیابی طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی

مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی خوزستان


به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان، سی­ امین دوره ارزشیابی طرح‌های تحقیقاتی بخش تحقیقات جنگل‌ها و مراتع این مرکز در تاریخ شنبه 5 آذر ماه 1401 توسط گروه ارزشیابی طرح‌های تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور برگزار شد.

در این دوره،  آقای دکتر سید موسی صادقی با همراهی آقایان دکتر یعقوب ایرانمنش، دکتر حمیدرضا عباسی، دکتر رضا صفوی و دکتر یاسر قاسمی آریان و سرکارخانم‌­ها دکتر مهشید سوری و دکتر سعیده اسکندری از سوی موسسه تحقیقات جنگل‌هاو مراتع کشور و با حضور آقای دکتر اندرزیان، دکتر جعفرنژادی، دکتر بهنام‌فر، خانم دکتر دیناروند، خانم دکتر نعنایی، خانم دکتر یثربی و آقای دکتر آرامی از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان به صورت آنلاین حضور داشتند.

ابتدا آقای دکتر سید بهرام اندرزیان رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان با بیان اهمیت و جایگاه منابع طبیعی استان و نقش اثرگذار فعالیت‌های مختلف بخش تحقیقات جنگلها و مراتع مرکز خوزستان در استان و کشور، در رابطه با چالش‌های پیش روی این بخش از جمله کاهش نیروها در سال آتی به علت بازنشسته شدن تعدادی از همکاران در بخش و ناکافی بودن بودجه‌های تخصیص یافته به پروژه‌های تحقیقاتی، توضیحاتی را ارائه نمود.

در ادامه آقای دکترکورش بهنام فر، رئیس بخش تحقیقات جنگل‌ها و مراتع استان خوزستان گزارشی از عملکرد یکساله بخش و نیازها و چالش‌های پیش‌روی این بخش ارائه کرد.

از جمله موارد در عملکرد یکساله بخش می‌توان به  دستاوردهای شاخص، تعداد پروژه‌های تحقیقاتی در دست اجرا و خاتمه یافته، مقالات پژوهشی و ترویجی منتشر شده، اجرای برنامه‌های انتقال یافته‌های تحقیقاتی و یاوران تولید اشاره کرد.

مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی بخش تحقیقات جنگل‌ها و مراتع عبارت است از کمبود نیروی تخصصی، کارشناسی و تکنسین، کمبود  امکانات بخش جنگل‌ها و مراتع  مانند خودروی ماموریتی و رایانه مورد نیاز محققین مورد ه اشاره قرار گرفت.

در ادامه 18 پروژه تحقیقاتی با گرایشهای جنگل (10 پروژه)، گیاهشناسی (4 پروژه) مرتع (1 پروژه) و بیابان (3پروژه) توسط محققین بخش ارائه گردید و اعضای گروه ارزشیابی با بررسی نقاط قوت و ضعف هر یک از پروژه‌ها، درخصوص بهتر اجرا شدن و استخراج نتایج حاصله، پیشنهادات ارزشمندی را ارائه نمودند.
 

لازم به ذکر است است بخش تحقیقات جنگلها و مراتع استان خوزستان از سال 1347 با اجرای پروژه های تحقیقاتی در زمینه‌‌های مختلف گیاهشناسی، جنگل، مرتع و بیابان نقش مؤثری در پیشبرد اهداف منابع طبیعی در استان و کشور دارد.

 

 

 

 

+

Average :  5.00 |  Submitted :  1

Tags