سال 1384

عنوان یافته:  كاربرد ORT جهت كاهش استرس حرارتي در جوجه‌هاي گوشتي 

نام محققین:  سيروس نوروزي


شرح یافته: الكتروليت هاي محلول درآب باعث كاهش استرس حرارتي درجوجه‌هاي گوشتي مي‌گردد

 

عنوان یافته:  استفاده از زنبور پاكتي 

نام محققین:  حميدرضا ايزدنيا


شرح یافته: زنبور پاكتي را مي‌توان در خوزستان ترويج نمود

 

عنوان یافته:  تعيين ارزش غذايي غلاف كهور و كاربرد آن در جبره غذايي بره‌هاي پرواري

               
                      نام محققین:  بهاءالدين عالم زاده


شرح یافته: مي توان تا 45 درصد از كنسانتره در تغذيه گوسفند از غلاف كهور  استفاده نمود

 

عنوان یافته:  بررسي اثرات كاربرد سيلاژ تفاله تر چغندر قند همراه باگاس نيشكر و كاه گندم

             
                      نام محققین:  ابراهيم فروغي نيا


شرح یافته: استفاده از سيلاژ تفاله چغندرقندهمراه با باگاس نيشكر با كمترين هزينه خوراك روزانه

و خوراك يك كيلوگرم شير توليدي در جیره غذايي گاوميش‌هاي شيرده معرفي شد.

 

عنوان یافته:  بررسي و تعيين نسبت مناسب اوره و ملاس در سيلوي سر شاخه نيشكر

                   
                        نام محققین:  بهاءالدين عالم زاده


شرح یافته: در اين تحقيق بهترين نسبت اوره 5/1 درصد و بهترين نسبت ملاس 20 درصد در سيلوي

سر شاخه نيشكر تعيين گرديد


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0