عنوان یافته: كاربرد ORT جهت كاهش استرس حرارتي در جوجههاي گوشتي
نام محققین: سيروس نوروزي
شرح یافته: الكتروليت هاي محلول درآب باعث كاهش استرس حرارتي درجوجههاي گوشتي ميگردد
عنوان یافته: استفاده از زنبور پاكتي
نام محققین: حميدرضا ايزدنيا
شرح یافته: زنبور پاكتي را ميتوان در خوزستان ترويج نمود
عنوان یافته: تعيين ارزش غذايي غلاف كهور و كاربرد آن در جبره غذايي برههاي پرواري
نام محققین: بهاءالدين عالم زاده
شرح یافته: مي توان تا 45 درصد از كنسانتره در تغذيه گوسفند از غلاف كهور استفاده نمود
عنوان یافته: بررسي اثرات كاربرد سيلاژ تفاله تر چغندر قند همراه باگاس نيشكر و كاه گندم
نام محققین: ابراهيم فروغي نيا
شرح یافته: استفاده از سيلاژ تفاله چغندرقندهمراه با باگاس نيشكر با كمترين هزينه خوراك روزانه
و خوراك يك كيلوگرم شير توليدي در جیره غذايي گاوميشهاي شيرده معرفي شد.
عنوان یافته: بررسي و تعيين نسبت مناسب اوره و ملاس در سيلوي سر شاخه نيشكر
نام محققین: بهاءالدين عالم زاده
شرح یافته: در اين تحقيق بهترين نسبت اوره 5/1 درصد و بهترين نسبت ملاس 20 درصد در سيلوي
سر شاخه نيشكر تعيين گرديد