عنوان یافته: تعيين اثر دامنه حرارتي، زمان و نوع بستهبندي بر روي كيفيت محصول و كنترل عوامل فساد و آفات انباري دو رقم خرماي خاصي و استعمران
نام محققین: ليلا بهبهاني _ محمد رضا اصلاحي - بهار راد
شرح یافته: نتايج اين طرح نشان داد كه شرايط مناسب براي رقم خاصي، دماي ºc 70 به مدت 20 دقيقه، بستهبندي مقوايي و پليآميدي و نگهداري حداكثر به مدت 6 ماه ميباشد و بهترين شرايط جهت خرماي استعمران دماي ºc 55 به مدت ´ 60، بستههاي مقوايي و نگهداري حداكثر به مدت 6 ماه ميباشد.
عنوان یافته: تعيين زمان برداشت و شرايط بهينه خشك كردن مقدماتي سير
نام محققین: ليلا بهبهاني
شرح یافته: نتايج بدست آمده در طي سه سال اجراي طرح بيانگر آن است كه بهترين زمان برداشت، مرحله دوم (زماني كه گل برگها در حداقل 70 درصد بوتهها كاملا زرد رنگ ميشوند) و شرايط طبيعي خشك كردن مناسبترين وضعيت براي خشك كردن مقدماتي سير توصيه ميشود.
عنوان یافته: مقايسه و ارزيابي سه نوع بذركار در كشت خشكهكاري سه رقم برنج
نام محققین: نعيم لويمي
شرح یافته: در اين طرح سه نوع بذركار شامل: خطيكار، كپهكار و سانتريفوژ در كشت خشكهكاري برنج مورد ارزيابي قرر گرفت. نتايج بر عدم وجود اختلاف معنيدار بين بذر كارها از نظر تاثير بر عملكرد داشت. اما بين ارقام اختلاف معنيدار بوده و رقم LD183 با 8400 كيلوگرم در هكتار بيشترين عملكرد را داشت.
عنوان یافته: بررسي تاثير روشهاي مختلف خاكورزي بر شاخصهاي مصرف انرژي، عملكرد و اجزاي عملكرد ارقام برنج به روش خشكهكاري در منطقه شاوور خوزستان
نام محققین: الياس دهقان
شرح یافته: نتايج بدست آمده نشان داد كه براي كشت مستقيم برنج در منطقه شاوور، استفاده از روشهاي خاكورزي کاهش يافته و به ويژه روش يك پاس روتيواتور به علت كاهش معنيدار در مصرف سوخت، زمان مورد نياز و هزينه خاكورزي نسبت به روش مرسوم مناسبتر میباشند.